Csak a legszükségesebbeknek

Ezekbe az aprócska, miniatűr szütyőkbe nem fog elférni a fésűd és a sminktáskád, de a kedvenc rúzsodnak és a lakáskulcsodnak talán sikerül helyet szorítanod. Mi ez előnye? Végre nem egy kisebb súlyzós edzéssel fog felérni a táskáddal megtett séta, és a szakadó esőben sem kell 10 percig kutatnod a pénztárcád után. A mikro-bag-ek kétségtelenül mutatósak és néha már oly annyira alulméretezettek, hogy könnyű összekeverni őket egy közönséges telefontokkal.

Itt láttuk: Louis Vuitton, Hermés, Valentino

Az LV szerint egy táskában csak a telefonnak van helye. Egyetértesz?

Rúzsnak, rágónak, zsepinek, kulcsnak. Te mit tennél a Valentino kistáskáiba?

Egy táskában az életed

Íme a másik véglet. Ezek a táskák, mintha nem is próbálnák tagadni utazótáska jellegüket, hanem méretükkel kérkedve hirdetik, hogy a stílus nem centiméter kérdése. Az egész életed magaddal viheted ezekben a maxitáskákban, így olyanná válhatsz, akár Mary Poppins, aki mindig újabb és újabb kincseket húz elő a szőnyegtáskájából.

Itt láttuk: Stella McCartney, Céline, Balenciaga, Loewe,

 

A Céline táskái tényleg ÓRIÁSIAK!

 

Nincs hol aludnod ma este? Senki sem fogja észrevenni, ha ezzel a Balenciaga “bőrönddel” indulsz útnak!

Nem csak a táskái, de az ékszerei is látványosak a Loewe új kollekciójának

Eleven textúrák

Nem csak méret és formavilág tekintetében szól az extrémitásokról a szezon! A különleges textúrák  szinte életre kelnek ebben a multikulti forgatagban. Élő pikkelyek, hullámzó szőrmék, lazán összecsomózott fonalak, játékosan fénylő bojtok, origami stílusú hajtások. Csupa rafinált, szemet gyönyörködtető megoldás.

Itt láttuk: Hermés, Louis Vuitton, Elie Saab, Issey Miyake, Loewe

 

 

A cicád elől dugd el ezt a különleges Loewe darabot!

A táskád lesz az outfited koronája

Egyszerre basic és extravagáns? Lehetséges! Párosítsd a megszokott farmer póló szettedet ezekkel az őrűlt darabokkal és garantáltan nem olvadsz bele a tömegbe. Nekünk az “ultimate” kedvenc a Chanel robotkája, de a mesefigurákkal és játékos grafikákkal díszített Dior és Elie Saab tatyókért is odavagyunk. A Moschino új nagy dobása a tisztítószerek és Barbie világ után az elődeihez hűen különleges pirula kollekció, melynek színes és vicces motívumai igazi nyári slágernek ígérkeznek!

             

 

A kategória legmeglepőbb résztvevői a Dolce Gabbana hangszerek inspirálta táskái. Dobok, gitárok, zongorák és megannyi hangszer köszön vissza a táskák formavilágában és képviseli mind a zene, mind a fesztivál életérzés szeretetét.

Új ikon születik

A fiatalabb korosztály egyik legkedveltebb luxusmárkája ismét nagy dobásra készül! A keresztpántos, lovaglóstílusú táskák után megérkeztek a merev fémkarika füllel felszerelt darabok, amelyek nem csak praktikusak, lezseren elegánsak, de szemkápráztatóak is. Ha csak egy táskát választanál, az egy ikonikus Céline legyen!

 

Hasonló stílusú, ám műanyagfülű tatyókat az Armani kifutón is láttunk

A Roksanda duplakarikái is stílusosak

Alkar-cipelés helyett Fogd csomóba! Alexander Wang alkotási ugyan nem karikásak, de egy új táskaviselési módot megismerhettünk általuk

Fendi, a táska charmok királynője

A Fendi legfrissebb kollekciójának középpontjába a túlméretezett, feltűnően színes táska charmok kerültek! Rojtok, szőrmék, láncok, plüssfigurák teszik különlegessé a táskáinkat az új szezonban, amelyek még a legegyszerűbb fazonú darabokat is képesek izgalmassá varázsolni.

ISMERT LUXUSMÁRKÁK EXKLUZÍV ILLATAI>>

 

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 9.3/10