Iphone1

1, Szupertöltés: Rakjuk az Iphone-t töltés előtt “Repülő módba”, mivel ezzel az apró trükkel Kétszeresére növelhetjük a töltési sebességet!

2, Térkép offline módban: Érdemes még itthon megtervezni a külföldi utazás előtt az útvonalunkat, majd kikapcsolni az internet hozzáférést. Először írjuk be a keresőbe az “Ok Maps” kifejezést, majd írjuk be a keresett címet és a kereső elmenti az adatainkat.

3, Fényképezz fülhallgatón keresztül: Nem kell mást tenned, mint a hivatalos Apple fülhallgató vagy bármilyen Apple kompatibilis fülhallgató + hangerő gombját lenyomnod és már kész is életed selfie-je!

4, Imessage üzenetek tiltása: eladás előtt érdemes kikapcsolni az Imessage üzeneteket, amelyet a “Beállítások” menüpont alatt tehetünk meg, amikor az Imessage kapcsolóját fehér színűre állítjuk. Ha ezt elfelejtjük megtenni, továbbra is érkezhetnek üzenetek a fiókunkba más Iphone tulajdonos barátainktól a SIM kártyánk kivétele után is.

5, Kedvenc oldalunk a főképernyőre: mindannyiunknak vannak kedvenc weboldalai( reméljük olvasóinknak a Billionaire.hu), amelyet könnyedén a főképernyőre helyezhetünk. Elég, ha rákattintunk a felfelé nyilat ábrázoló rajzra az oldal megnyitása során, majd a főoldali kihelyezés parancsot választjuk.

6, Folyamatos nagybetűk: ha esetleg eddig nem jöttünk volna rá, a Shift billentyűre való dupla kattintással bekapcsolhatjuk a ‘Caps Lock’, vagyis folyamatosan nagy betűkkel történő szövegezést.

7, Lépj ki a Facebook beszélgetésekből: Nem kell mást tenned, ha véletlenül bekerülsz egy agresszív, állandóan értesítéseket küldő beszélgetésbe, mint, hogy a jobb sarokban rákattintasz az információs gombra és a legutolsó lehetőséget választod, mely hivatalosan a “Kilépés a beszélgetésből”.

8, Egyszerű befejezés: Ha a végére értünk az üzenetben megkezdett mondatunknak, nincs más dolgunk, mint kétszer rákattintani a Sorköz billentyűre, és már meg is jelenik a mondat végi pont.

9, Éjjellátó funkció: Különösen éjszaka az ágyban fekve, vagy még a kora reggeli órákban lehet a zavaró a telefon erősen világító fénye. A fekete háttér és a fehér betűk(amelyek sokkal kényelmesebben olvashatóak sötétben) átállításához először a Beállítások, majd az Általános Beállítások, Kiegészítő lehetőségek, végül pedig a Színinvertálás parancsra kell kattintanunk.

10, Egyszerűbb ébresztés: Nincs kedved az Ébresztőóra beállításával vacakolni? Válaszd a Siri parancsot a Beállításokban, és már mondhatod is, hogy hány órakor szeretnél felkelni. Ezt a telefon automatikusan elmenti az Ébresztő jelzésekhez.

11, Sorozatfelvételek: Ha netalántán kém üzemmódba kapcsolnánk, és a legjobb barátnőnket éppen megcsaló férjecskéjét kapnánk lencsevégre, nem kell mást tennünk, mint a Kamera módban a középső gombon tartani az ujjunkat. És már készülnek is a sorozatfelvételek.

12, Egyszerű szövegtörlés: Elírtuk a mondatot? Rossz emberrel indítottunk beszélgetést? Egyszerűen rázogassuk meg jobbra-balra a telefont és látni fogjuk a Gépelés Visszavonása parancsot.

FLICK IPHONEKIEGÉSZÍTŐ- VÁLTOZTASD MEG EGY GOMBNYOMÁSSAL AZ ÉLETED!>>

Flic1

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10