Első hallásra elég borsosnak tűnhet az 1000 dollár, azaz kicsivel több mint 295 ezer forint,  a Louis Vuitton vezetéknélküli fülhallgatójáért, de jobban a dobozba nézve, úgy vélhetjük hogy jó vásárt csináltunk. Lássuk csak, mit is rejt a luxus doboz.

Louis Vuitton

Fotó: Louis Vuitton


Még ki sem nyitottuk  a Louis Vuitton sárga és kék színekben pompázó csomagolását, amiben a márka az új vezetéknélküli füllhallgatóját csomagolta, máris átérezzük a márkára jellemző luxus életérzést. Na de mit is rejt a doboz: egy eredeti, olasz, puha, kék bőrből készült tokba rejtették a fényes, LV márka jelzéssel ellátott tokot, egy jó minőségű fullhallgatót, ami szintén a Louis Vuitton márka logóval  ellátott, LV-logós USB-C kábelt, és még néhány LV-logós remek minőségű kistatyót. 

Louis Vuitton

Fotó: Louis Vuitton


Jelenjünk meg bárhol ezzel a szettel, legyen az edzőterem, iroda, vezetés, bevásárlás..,  a hozzáértő szemek máris látják füllhallgatónk  értékét, hiszen köztudott hogy a LV termékek gyakran több millió forintba is kerülhetnek. A parfümünkhöz választott bőrböl készült tartó például, több száz ezer forintba kerül. Ezek után méltán állíthatjuk hogy a Louis Vuitton új vezeték-nélküli füllhallgatója nem is olyan drága, mérlegelve a márka által nyújtott életérzést.

Forrás: https://youtu.be/39smVVc_V8o