1, A helyszín végre Európa

14 év után ismét az öreg kontinensen került megrendezésre az év divateseménye, egy kis frissességet csempészve a programba , a számtalanszor látott Las Vegas-i és Los Angeles-i helyszínek után. Mielőtt azt gondolnánk, hogy 14 évvel ezelőtt Európa volt a szexy fehérneműk bölcsője, ébredjünk fel kicsit, mivel eddig mindössze egyszer, Cannes-ban, került megrendezésre az államokon kívül Victoria’s Secret divatshow, így idén valóban felüdülés volt a londoni helyszín.

VS 2014

2, Taylor Swift, ismét

Úgy tűnik, az ártatlan country-énekesnő emlékét örökre kitörölhetjük a fejünkből, látva Taylor fehérneműs produkcióit. Tény, hogy dögösen fest bennük, de hogy tavaly és idén is ő lett a show sztárfellépője? Ennyit számítana, hogy ki a kebelbarátnője Karlie Klossnak? Bár próbálták kicsit tompítani Taylor egyeduralmát Ariana Grande tinisztárocskával illetve a britek üdvöskéjével, Ed Sheeran-nal, azt mindenki döntse el maga, hogy mekkora sikerrel.

VS 2014

3, A milliós fantázia-fehérneműk

Idén, úgy tűnik a duplázás volt a sláger, ugyanis az eddig egyetlen drágakövekből készült fehérneműt felvonultató show-k után, most két dögös darabot is megcsodálhattunk. Adriana Lima és Alessanda Ambrosia, a brazil angyalok illegtek végig a kifutón, a drágakövekkel és 18 karátos arannyal díszített csodákban, amelyeknek darabja 2 millió dollárnál is többet ér. Javasoljuk, hogy soroljuk a karácsonyi kívánságlistánk élmezőnyébe, hátha a Jézuska ránk kacsint.

VS 2014

4, Magyar szépség a kifutón

Azért ne menjünk el mellette szó nélkül, hogy a földre szállt angyalok között idén Mihalik Enikő, magyar topmodell is helyet kapott, aki ezúttal teljesen szőke hajjal, és kissé lesoványodva tipegett végig a kifutón. Korábban Palvin Barbit övezte ekkora érdeklődés, akit az eseményen még Justin Bieberrel is összehoztak.

VS 2014

5, De mennyi is az annyi

Sejtettük, hogy ezúttal nem tudunk majd pusztán a megjelenésünkre vagy a családnevünkre alapozva ingyen jegyekhez jutni, de arra azért nem számítottunk, hogy az alig 1 órás műsorért több, mint 3 millió forintot, az afterparty jegyet is magába foglaló belépőért pedig 3,7 millió forintot kell majd perkálnunk. Agglegényként még azt mondjuk szép befektetés, de életünk párját elvinni a világ legszebbjeivel bulizni? Bátor húzás lenne.

VS 2014

6, Chanel vs VS

Hatalmas botránnyal indult a műsor szervezése még hónapokkal ezelőtt, amikor is kiderült , hogy véletlenül ( vagy pont szándékosan) a Karl Lagerfeld és a Chanel által szervezett divatshow pontosan egy időpontba esik a Victoria’s Secret bemutatóval, ezért az év modelljének választott és ráadásul brit Cara Delevigne illetve a másik elsőszámú üdvöske, Kendall Jenner nem tudtak megjelenni az angyalok között, ők inkább a Chanel-t választották. Szerintünk a VS márkatulajdonosok biztosan megjegyezték az esetet, de hogy, mi lesz velük a jövőben a 2 legmenőbb topmodell nélkül, az már jó kérdés.

Kendall and Cara

7,Új szépségek a láthatáron

Nekünk az abszolút kedvencünk az idén debütáló angyalok közül, Daniela Braga, a 22 éves brazil szépség,aki különleges vonásaival és elbűvölő mosolyával teljesen levett minket a lábunkról. Eddig sajnos csak hazájában ért el komolyabb sikereket, de talán most itt a lehetőség, hogy világszinten ismert topmodellé, és adottságait elnézve oszlopos arkangyallá váljon.

Daniela Braga, VS 2014

 

De a csupán csak 19 éves, Romee Strijd ( képen baloldalt), német szépség mellet sem mehetünk el szó nélkül, aki máris több Vogue és Harper’s Bazaar címlapot is magáénak tudhat. Szerintek rövid időn belül igazi A-listás híresség válik majd a fiatal modellből, akit máris a legendás szépségű Candice Swanepoel riválisaként emlegetnek.

VS 2014

8, Természetes sminkek, vad amazonokon

Idén 25 sminkmester, 25 mesterfodrász és 9 manikűrös varázsolta földöntúlivá a szépségeket. A megszokott nude körömlakk hódított és a laza, természetesnek tűnő hullámok, de a megszokott cukorkaszínű smink helyett inkább a barnákra és a bronzra helyezték a hangsúlyt a szakemberek. Eddig sem mondhattuk erőteljesnek a sminkeket, de idén talán kicsit még haloványabbra sikeredtek, ami lehet, hogy élőben szebben mutatott, de a fotókon szerintünk kicsit semmitmondó. Amelyen igazából már tavaly is kicsit csodálkoztunk, az elvárásként megjelölt, férfiasan edzett test, izmos combokkal és kockás hassal, amellyel nem is lenne semmi baj, ha a modellek arcán nem hagyott volna nyomot a megfeszített munka és az éhezés. Nekünk a leheletnyivel kerekebb idomok jobban bejöttek volna.

VS 2014

9,Sötét felhők az angyalok felett

Már a műsor előtt is szárnyra kaptak a pletykák, miszerint 2015-től a cég 2 veterán angyala, Adriana Lima és Alessandra Ambrosio is leköszön. Kíváncsian várjuk a folytatást, az okokat, illetve a helyetteseket, de az azért mégiscsak furcsa, hogy pont ők viselték a vagyonokat érő fehérneműket, amelyekből idén ráadásul kettő is készült.

VS 2014

10,Lesz folytatás?

A hatalmas felhajtás ellenére az idei show-t közel sem övezte akkora érdeklődés, mint a tavalyi vagy a 2012-es években, hiába a legszebb modellek, az edzésterv videók és az óriási hype, lehet, hogy valami módon mégiscsak meg kellene újulni a műsornak, mert kezd kicsit beleunni a közönség? Tény, az agglegényeknek már nem sok babér terem, hiszen a legismertebb és legszebb angyalok majdnem mind komoly párkapcsolatban, vagy házasságban élnek családanyaként. Talán ezért vetődött fel a vérfrissítés ötlete? Könnyen lehet, hogy az oszlopos angyalok leváltása és egy teljesen új, fiatal gárda felfuttatása lesz a megoldás a problémára.

VS 2014

 

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10